Belægning- /anlægsarbejde

Hos Henriksen & Madsen udfører vi alle typer af belægningsarbejde. En smuk og funktionel belægning omkring villaen, boligbyggeriet eller virksomheden er prikken over i’et, og vi kan i kraft af vores brede og mangeårige erfaring tilbyde skræddersyede løsninger til både privat- og erhvervskunder.

Materialer til belægning

Vores dygtige belægningshåndværkere har stor erfaring med at udarbejde løsninger, der er baseret 100 % på vores kunders individuelle ønsker. Derfor er vi vant til at arbejde med alle former for belægning fra granit, skiffer og betonsten til fliser og grus i alle afskygninger. Vi anlægger bl.a. kantsten, trapper, belægningsblokke, flisestier, parkeringspladser, runde trapper, lige trapper, buede stier etc. Når belægningen skal anlægges, er det afgørende, at du får konstrueret bunden korrekt. Kontakt derfor altid din professionelle fagmand, inden opgaven påbegyndes.

Belægning til erhvervsbyggerier

Når vi udfører belægningsopgaver i forbindelse med erhvervs-, stald-, fabriks- eller offentlige byggerier, er det oftest store arealer, der skal belægges. Det kan dreje sig om åbne pladser, torve, ramper, parkeringsarealer, skråninger, trapper etc. Vi benytter udelukkende materialer i bedste kvalitet og anvender moderne udstyr, når fliserne eller stenene skal lægges. I den forbindelse tilbyder vi dig vejledning om, hvilke materialer, der passer til din bygning. Vores dygtige belægningsmandskab er vant til at arbejde på store arealer og afleverer flotte og afsluttede projekter.

Har du allerede belægning omkring din virksomhed, men trænger den til en kærlig hånd? Hos Henriksen & Madsen tilbyder vi renovering af eksisterende belægning. Ofte er det muligt at genbruge den gamle belægning – måske i et nyt mønster eller sammen med nye belægningssten. Mulighederne er mange, og vi er åbne for dine idéer og står parat med professionel sparring. Vores fokus ligger altid på at levere en holdbar og æstetisk flot belægningsløsning i topkvalitet.

Belægning til privatboliger

Igennem tiden har vi hos Henriksen & Madsen udført en lang række store og små specialopgaver inden for belægning for private kunder. Vi tilbyder bl.a. at udforme indkørsler, terrasser, støttemure, trapper, haveanlæg, havestier etc. Drømmer du om en smuk stenterrasse, en stemningsfuld havesti eller en æstetisk flot indkørsel? Og har du specielle ønsker til mønstre, materialer eller farver, er det helt sikkert ønsker, som vi kan imødekomme. Vi tilbyder at løse opgaven helt fra bunden, eller vi kan renovere den eksisterende belægning efter dine ønsker. Kontakt os gerne, hvis du har en spændende idé til belægningen omkring din bolig, vi holder meget af kreative udfordringer. Ønsker du rådgivning og sparring, står vores erfarne medarbejdere parat med professionelt input. Vi tilbyder bl.a. konsulentbesøg og udarbejdelse af skitser og haveplaner.

Følg os på facebook

Følg os PÅ INSTAGRAM

instagram

Find os

​Henriksen & Madsen A/S

Himmerlandsvej 16

9670 Løgstør

CVR: 13972486

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 67 41 88 

✉ E-mail: mail@hm-murer.dk

✉ Faktura: faktura@hm-murer.dk

Datterselskab

HENRIKSEN OG MADSEN A/S
Himmerlandsvej 16
9670 Løgstør

​Henriksen & Madsen A/S

herstedøstervej 13

2600 Glostrup