Betonarbejde

Hos Henriksen & Madsen udfører vi mange former for betonarbejde i forbindelse med både bolig- og erhvervs- og industribyggeri. Vi tilbyder bl.a. at etablere diverse fundamenter til kældre, stalde, industribygninger, villaer og boligbyggerier. Vi udfører bl.a. borede fundamenter, fundamenter støbt mod jord, armerede fundamenter samt fundamenter støbt i forskalling eller rammede pæle. Desuden laver vi isolerede terrændæk til både garager, stalde og industribyggerier på adskillelige tusinde kvadratmeter. I forbindelse med betonarbejdet tilbyder vi også det indledende jordarbejde, hvor vi graver ud til sokler, støber og klargør til elementerne. Har du brug for en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for jord- og betonarbejde, kan du trygt henvende dig til Henriksen & Madsen, hvor vi er vant til at imødekomme vores kunders forskelligartede ønsker og behov. Vi leverer selvsagt til aftalt tid, pris og i aftalt kvalitet.

Alsidigt betonarbejde

Når du samarbejder med os, får du en grundig og alsidig partner. Vi har meget brede kompetencer og kan udføre hele arbejdet – fra bunden og til projektet står færdigt. Vi tilbyder at levere vores ydelser som enten total- eller fagentreprise – det er op til dig som kunde. Baseret på dine ønsker kan vi levere et færdiglavet pudset og glittet gulv, eller et gulv der er klargjort til anden belægning f.eks. klinker eller fliser. Ønsker du trægulv, er dette tidspunktet, hvor arbejdet bliver overdraget til tømreren. I den forbindelse hjælper vi dig gerne med at finde en velkvalificeret håndværker. Vi har en række faste kompetente samarbejdspartnere, som vi kan anbefale dig til de forskellige arbejdsopgaver. Vores mangeårige erfaring med betonarbejde er din garanti for at få udført professionelt arbejde, hvor grundighed og kvalitet er i højsædet.

Betonarbejde i høj kvalitet

Vores veluddannede og erfarne håndværkere udfører betonarbejde af høj kvalitet. For at opnå den bedste kvalitet i vores løsninger anvender vi desuden udelukkende de bedste og mest moderne materialer. Vores dygtige medarbejdere har det indgående kendskab til materialer, materiel og metoder, som kræves for at etablere den mest optimale betonløsning. Derfor benytter vi udelukkende moderne og gennemtestede metoder i forbindelse med vores betonarbejde. Eksempelvis arbejder vi med forskellige typer af armeret beton i forskellige styrker tilpasset den konkrete konstruktion, som vi arbejder på. På den måde kan vi opnå det mest optimale resultat. Du er meget velkommen til at kontakte vores specialister for at få mere information. Vi står klar til at tage en samtale med dig – og til at give et uforpligtende tilbud på betonarbejde.

Følg os på facebook

Følg os PÅ INSTAGRAM

instagram

Find os

​Henriksen & Madsen A/S

Himmerlandsvej 16

9670 Løgstør

CVR: 13972486

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 67 41 88 

✉ E-mail: mail@hm-murer.dk

✉ Faktura: faktura@hm-murer.dk

Datterselskab

HENRIKSEN OG MADSEN A/S
Himmerlandsvej 16
9670 Løgstør

​Henriksen & Madsen A/S

herstedøstervej 13

2600 Glostrup