Jordarbejde​

​Hos Henriksen & Madsen tilbyder vi at udføre alle typer af jordarbejde – fra traditionelt udgravningsarbejde til diverse specialopgaver formuleret af dig som kunde. Qua vores specialkompetencer og mangeårige erfaring får du en samarbejdspartner, der er vant til at imødekomme vores kunders forskelligartede ønsker og behov inden for jordarbejde.

Professionelt jordarbejde

Når du samarbejder med os, får du en partner med meget brede kompetencer samt mandskab og maskiner til at udføre jordarbejde af høj kvalitet. Vi arbejder for både privat- og erhvervskunder samt for offentlige institutioner. Blandt vores ydelser er opgravning, udgravning og udstykning ved opførelse og etablering af byggeri samt terrænregulering. Endvidere har vi stor erfaring med jordarbejde på entreprenørområder – uanset om det er området til en stor stald, et stuehus eller en carport, der skal præpareres. Vi råder over det nyeste materiel og de nyeste gravemaskiner, og vores kompetente maskinførere har mangeårig erfaring med jordarbejde, og de mange udfordringer der kan være forbundet med det.

Det er vigtigt, at du vælger de rette fagfolk, når du skal have udført jordarbejde, så du opnår et professionelt resultat. Jordarbejde kan nemlig være udfordrende og kompliceret, idet jord er et levende materiale. Vi kalkulerer bl.a., hvordan vi kan undgå, at vind og vejr påvirker vores jordarbejde negativt. Derfor er der en del planlægningsarbejde og logistik forbundet med professionelt jordarbejde, så vi eksempelvis undgår at skulle arbejde med frossen eller våd jord.

Alsidigt jordarbejde

Hos Henriksen og Madsen har vi bred erfaring med jordarbejde og tilbyder dig altid professionel rådgivning inden projektets opstart. Vi varetager både store og små opgaver og imødekommer nye opgaver og faglige udfordringer med entusiasme. Typiske opgaver, som vi varetager inden for jordarbejde, er bl.a. byggemodningsopgaver, terrænregulering, fundamentudgravning, rydningsopgaver, afgravning og indbygning, forureningsoprensning samt blødbundsudskiftning. Ofte er professionelt jordarbejde udgangspunktet for det efterfølgende betonarbejde, hvor vi graver ud til sokler, støber og klargør til elementer.

Har du brug for en samarbejdspartner med mange års erfaring med jordarbejde af høj kvalitet, kan du trygt henvende dig til Henriksen & Madsen, hvor vi er vant til at håndtere og realisere vores kunders forespørgsler. Vi leverer selvsagt til aftalt tid, pris og i aftalt kvalitet, og når du samarbejder med os, får du endvidere en partner, der kan fungere som både total-, hoved-, stor- eller fagentreprenør baseret på dine ønsker.

 

Er du interesseret i at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Følg os på facebook

Følg os PÅ INSTAGRAM

instagram

Find os

​Henriksen & Madsen A/S

Himmerlandsvej 16

9670 Løgstør

CVR: 13972486

Kontakt os

☎ Tlf.: 98 67 41 88 

✉ E-mail: mail@hm-murer.dk

✉ Faktura: faktura@hm-murer.dk

Datterselskab

HENRIKSEN OG MADSEN A/S
Himmerlandsvej 16
9670 Løgstør

​Henriksen & Madsen A/S

herstedøstervej 13

2600 Glostrup